Rouwcentrum

In een rouwcentrum komt u ter nagedachtenis aan een dierbare en om afscheid van hem of haar te nemen. Na een overlijden spookt er vast heel veel door uw hoofd. Hoe de plechtigheid er precies uit komt te zien is een veelvoorkomende vraag. Wij ontvangen u van harte en nemen alle tijd met u om erachter te komen wat uw wensen zijn. Zo zorgen we er samen voor dat de begrafenis of crematie helemaal loopt zoals u graag zou willen.

Rouwcentrum

Bij het bespreken van de uitvaart staan uw wensen en die van de overledene centraal. Iedere uitvaart is uniek en wij laten u graag op uw eigen persoonlijke wijze afscheid nemen van uw dierbare. We zorgen er dan ook voor dat de dag van de uitvaart een gedenkwaardige dag wordt. De dagen na een overlijden zijn erg moeilijk en kwetsbaar en wij staan u dan ook met alle liefde bij.

Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort

Ons rouwcentrum kenmerkt zich door de volgende eigenschappen:

  • Centrale ligging
  • Mooie omgeving
  • Uw wensen staan centraal
  • Persoonlijke aandacht
  • Betrokkenheid

De indeling van de dag

De invulling van de plechtigheid is afhankelijk van een aantal factoren. Het kiezen voor een begrafenis of crematie is vaak de eerste keus. De meeste mensen weten dit vaak al wel als er een dierbare is overleden. Wij adviseren u daarna graag over de andere mogelijkheden. Natuurlijk bepaalt u helemaal zelf hoe de dag er precies uit komt te zien. Van de dienst en condoleance tot het graf of de urn. Bij al deze keuzes staan wij u bij en geven wij u raad waar nodig.

Twee aula’s

Wij hebben twee mooie aula’s in ons rouwcentrum waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Beide aula’s hebben een klassieke en eenvoudige inrichting waardoor alle aandacht wordt gevestigd op de dienst. De eerste aula wordt gebruikt voor begrafenissen. In totaal kunnen er 100 mensen terecht: 50 zitplaatsen en 50 staanplaatsen. De tweede aula is meer geschikt voor crematieplechtigheden. Deze heeft 120 zitplaatsen en daarnaast veel ruimte om te staan. Voor grote groepen mensen is deze ruimte dus erg geschikt.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Bezoek ons rouwcentrum

Heeft u specifieke wensen over de inrichting van de aula? Dat is zeker mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

nvt
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Vijver
laan
Laan naar Aula Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Laan naar Aula Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
nvt
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Begraafplaats
Bosbegraafplaats De Rusthof Amersfoort
Bosbegraafplaats De Rusthof Amersfoort

Begraven

Loofbomen en altijd groene naaldbomen geven Begraafplaats Rusthof een bijzondere sfeer. Wij adviseren en begeleiden u bij de keuze van een rustplaats.

Meer over begraven