Urnen

Een urn is erg persoonlijk om uit te kiezen voor de overledene. Wij adviseren u hier dan ook graag over en leiden u van harte rond in onze urnenwinkel. Als u wilt langskomen kunt u contact met ons opnemen om een persoonlijke afspraak te maken. Samen met u bekijken we dan de verschillende mogelijkheden van de urnen en hebben we alle tijd voor u.

Urnen

Op de begraafplaats Rusthof hebben wij verschillende plekken waar u de urn kunt plaatsen:

  • Urnenheuvel
  • Urnentuin
  • Urnenmuur

De heuvel is mooi groen, bedekt met gras en heide. In deze prachtige omgeving kunt u de asbus plaatsen. Wij geven u een plek op deze heuvel voor een periode van 25 jaar. Vervolgens is het mogelijk de plaats telkens met tien jaar te verlengen. De urnentuin bestaat uit allerlei mooie planten waar tussen uw de urn kunt plaatsen. Als u hier een plaats wilt geldt dat voor periodes van vijf jaar. Tot slot vindt u bij ons een urnenmuur rondom de vijver.

Asbus thuis bewaren

Natuurlijk hoeft u er niet voor te kiezen urnen op onze begraafplaats neer te zetten. Als u het prettiger vindt om de asbus mee naar huis te nemen dan is dat tevens mogelijk. U kunt de as dan alsnog in een mooie sierurn bewaren of in een sieraad.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Urnenwinkel

Voordat u de urn een mooie plek wilt geven bent u wellicht op zoek naar een sierurn. Daarvoor kunt u bij ons crematorium in Amersfoort goed terecht. Wij hebben namelijk een urnenwinkel waar u rustig rond kan kijken voor een mooie urn voor de overledene. U kunt een afspraak maken, zodat we samen met u naar de mogelijkheden kunnen kijken. Het is een moeilijke en zeer persoonlijke keuze waar wij u graag bij helpen.

Begraafplaats
Bosbegraafplaats De Rusthof Amersfoort
Bosbegraafplaats De Rusthof Amersfoort
Vijver
laan
Laan naar Aula Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Laan naar Aula Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
nvt
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
nvt
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort

Begraven

Loofbomen en altijd groene naaldbomen geven Begraafplaats Rusthof een bijzondere sfeer. Wij adviseren en begeleiden u bij de keuze van een rustplaats.

Meer over begraven