Urnenwinkel Amersfoort

Bij ons crematorium in Amersfoort vindt u een urnenwinkel met een ruime keuze uit de meest verschillende urnen. Wij laten u graag ons aanbod zien, zodat u eerst eens kunt bekijken wat voor soorten er allemaal mogelijk zijn. Naast de urnen zelf laten wij u ook graag fotomateriaal zien, waar u ook nog uit kunt kiezen. Wij nemen alle tijd voor u, nemen de mogelijkheden door en adviseren u waar nodig.

Urnenwinkel Amersfoort

In onze urnenwinkel in Amersfoort heeft u de keus uit allerlei verschillende soorten urnen. U komt voor een aantal keuzes te staan:

  • Afmetingen
  • Kleuren
  • Materiaalkeuze
  • Tekst
  • Afbeelding

U bepaalt helemaal zelf wat de afmetingen en kleuren van de urn worden. Kijk eens rustig rond in ons aanbod en laat u inspireren. Wat betreft de materiaalkeuze kunt u kiezen uit onder andere glas, roestvrijstaal, koper, riet, natuursteen en keramiek. Weet u al waar de urn uiteindelijk komt te staan? Dit is van belang voor het soort materiaal wat u kiest. Wilt u de urn ergens buiten plaatsen? Dan is het belangrijk dat het materiaal vorstbestendig is. Ten slotte kunt u ervoor kiezen om een tekst of afbeelding aan te laten brengen op de urn.

As in een sieraad of asreliek

U hoeft de as niet per se in een urn te laten bewaren. Tegenwoordig is er meer mogelijk, zoals sieraden. Ook hierbij is ons assortiment erg uitgebreid. Kies voor oorbellen, een ring, ketting of manchetknopen in staal, zilver of goud. In onze urnenwinkel in Amersfoort kunt u terecht voor zowel klassieke als moderne sieraden. Er wordt ook steeds meer gekozen voor asrelieken. Dit zijn onder andere glazen relieken die op ambachtelijke wijze worden gemaakt door een glasblazer. De as wordt vervolgens in deze relieken verwerkt.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Bezoek onze urnenwinkel in Amersfoort

Wilt u een bezoek brengen aan onze urnenwinkel in Amersfoort? Neem dan nu contact met ons op en maak een afspraak om in alle rust een keuze te maken.

nvt
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
laan
Laan naar Aula Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Laan naar Aula Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Vijver
Begraafplaats
Bosbegraafplaats De Rusthof Amersfoort
Bosbegraafplaats De Rusthof Amersfoort
nvt
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort

Begraven

Loofbomen en altijd groene naaldbomen geven Begraafplaats Rusthof een bijzondere sfeer. Wij adviseren en begeleiden u bij de keuze van een rustplaats.

Meer over begraven