Ervaringen met onze dienstverlening

Betrouwbare beoordelingen

Na een ceremonie vol emoties en herinneringen, kan het zowel voor de nabestaanden als voor overige genodigden fijn zijn om ervaringen met onze dienstverlening te delen. Lees hieronder over de ervaringen uit het verleden met de dienstverlening van Crematorium en Begraafplaats Amersfoort. 

Ervaringen

Deel ook uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

 

Bel ons  033 - 46 13 603

Lees meer over onze dienstverlening.

 

4
01-11-21 -16:00 uur : zeer mooie ruimte waar niet op de klok gekeken werd, maar de tijd werd genomen die nodig was : uitstekend! Het enige puntje wat beter had gekund was , dat de soep lauw was in plaats van warm , maar dat is dan ook het enige wat je zou kunnen aanmerken. De rest was tip top voor elkaar waardoor wij kunnen terugkijken op een trieste, maar zeer waardevolle gedenkwaardige dag, waarvoor dank! met vriendelijke groeten, Klaas Muda
K.Muda
24-01-2022
5
Als uitvaart ondernemer is het zeer prettig een crematie of begrafenis te hebben bij Crematorium en Begraafplaats Amersfoort. Prettige samenwerking en goede facilitering over de gehele dienstverlening. De nabestaanden ervaren dit ook als prettig en zo draagt CBA bij aan onze hoge score in de tevredenheid van onze opdrachtgevers die wij ontvangen.
Stamborg Uitvaartzorg, Tymon Stamborg
01-07-2021
5
Onlangs hadden wij een uitvaartdienst bij u in de lichtzaal. We vonden het prachtig. Mooie ruimtes, goede dienstverlening, een goed versterkt geluid voor de sprekers, een prachtig scherm voor afbeeldingen met goed geluid. Bij het uitdragen ook geluid buiten. Prachtig. Ook een usb stick met de hele plechtigheid keurig opgenomen. Een ding moet me echter van het hart en is uitsluitend bedoeld als positieve kritiek. Het geluid van de vleugel piano waarop ik speelde valt een beetje in het niet omdat al het audio visuele gebeuren versterkt wordt. Zou het misschien aanbeveling verdienen de piano te voorzien van een paar contact microfoons bevestigd op het frame waardoor het geluid hiervan ook regelbaar is zonder storende geluiden die bij gebruik van een gewone microfoon wel het geval zullen zijn ?
H. Jalving
25-05-2021
Toon meer ervaringen

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd