Nazorg

Met elkaar hebben we ons uiterste best gedaan om voor een 'zo liefdevol mogelijk afscheid' te zorgen. Juist in deze covid-periode. Maar hoe fijn zou het zijn om samen nog eens terug te kijken op dit afscheid, maar ook om te bespreken hoe het nu met u gaat. Daarom biedt het CBA, (gratis tot en met Juni) een nazorggesprek met een professionele rouwbegeleider aan.

Omdat onze zorg niet stopt na het afscheid nemen. 

 

Rauwe wandelingen door de seizoenen heen

Afscheid nemen van een dierbare kost vaak een onmetelijke krachtinspanning. Een afscheid, zeker in de tijd waarin we nu leven, vraagt bijna het onmogelijke van ons. 

CBA nodigt u uit om samen met rouwbegeleider, Lisette de Lange, de seizoenen te bewandelen. Met een lotgenoot (of, als de maatregelen het toelaten, met lotgenoten) samen op pad. Wat jullie hetzelfde hebben is het gemis van een geliefde of dierbare. Verder zijn alle verhalen uniek. Als onderdelen van pijn of rouw zich steeds weer aandienen is wandelen een meer dan prettige methode om weer te gaan voelen. Los komen vanuit je denken, terug naar voelen! stap voor stap...  

       

We verzamelen bij begraafplaats Rusthof. Na een korte kennismaking lopen we de begraafplaats af en het natuurgebied  'Den Treek' in. Belangrijk om te weten: niets moet tijdens deze wandeling, je mag er gewoon mag zijn, met alles wat jou bezighoudt. Jij deelt pas wanneer je daar zelf behoefte toe voelt.

Iedere maand zijn er 2 wandelingen.  

Bent u slecht ter been dan is er een ruimte bij Rusthof waar we u kunnen ontmoeten en wandelen we symbolisch door- en met de seizoenen. 

Aanmelden

Mee wandelen of een nazorggesprek is kosteloos tot en met Juni.

U kunt zich aanmelden via MSL.vanHees@amersfoort.nl (Lisan van Hees) of telefonisch 033-4613603 (09.00-13.00 uur)

 

Een luisterend oor  

Rouwbegeleider, Lisette de Lange, is van binnenuit intens gedreven om mensen te helpen, verder te helpen, of dat nu isbij het vorm en inhoud geven bij het afscheid nemen van een geliefde, of wanneer mensen vastlopen in hun leven door de rauwe rouw die hen overspoelt en op hun pad komt en aandacht nodig heeft, het maakt niet uit.

Al die persoonlijke verhalen raken mij en vragen om gehoord te worden.

 

Rauwe wandelingen

Los komen vanuit je denken, terug naar voelen!

Lisette ontwikkelde de rauwe wandeling omdat wanneer mensen letterlijk vastlopen, en fysiek niet meer de dingen kunnen doen die ze altijd deden, of bij het mentaal vastlopen omdat sommige stukken pijn of rouw zich steeds weer aandienen, wandelen een meer dan prettige methode is om weer te gaan voelen. Al vrij snel kwam zij met het idee dat zitten en praten voor sommige mensen misschien heel helend kan zijn, maar het letterlijk in beweging komen voor anderen weer veel kan betekenen.En zo zijn de RAUWE wandelingen ontstaan. Samen op pad, lopend over makkelijke paden, soms knoestige wortels van bomen trotseren of met twee voeten het mulle zand in.

 

 

Deel uw ervaring met ons en laat een bericht achter.

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

 

Bel ons  033 - 46 13 603

Lees meer over onze dienstverlening.

 

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd