Nieuwe mogelijkheden asuitgifte

24-04-2020

Vanaf woensdag 29 april is het mogelijk om as op te halen of uw bestellingen. U kunt hiervoor een afspraak maken op werkdagen via 033-4613603 (tussen 09.00-13.00 uur).

Vanwege de huidige ontwikkelingen hebben wij aanpassingen gedaan in onze dienstverlening om de uitgifte van as weer mogelijk te maken. Maar de gezondheid van u en onze medewerkers staat voorop, vandaar dat we ons houden aan de 1.5 meter richtlijn van het RIVM. Daarom geven wij de as uit vanuit Lounge 1, in deze ruimte kunnen wij het contact tussen u en onze medewerkers beperken, hoe onnatuurlijk dat voor ons ook voelt.

Om de 1.5 meter te waarborgen heeft alleen de aanvrager van de uitvaart toegang tot de Lounge.

Vanaf de parkeerplaats kunt u Route A volgen tot aan de ingang van de Lounge, vlakbij de linkerzijde van de poort.

Deze mogelijkheid is vooralsnog tijdelijk tot en met dinsdag 19 mei.

Een persoonlijke benadering vinden wij van groot belang maar helaas hebben de ontwikkelingen ervoor gezorgd dat ook wij onze dienstverlening moeten beperken en aanpassen. De overhandiging van as is hierdoor minder persoonlijk als wij zouden willen. Maar wij willen ook tegemoet komen aan de behoefte om de as van uw dierbare op te kunnen halen.

Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft.

Heeft u vragen of opmerkingen over de aanpassing van onze dienstverlening, laat het ons weten via op 033-4613603 (op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 13.00 uur).

 

Delen:

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd