Informatie over uitvaarten en Coronavirus

01-07-2020

Informatie over uitvaarten op Crematorium en
Begraafplaatsen Amersfoort en Coronavirus


volgt de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu
(RIVM) op.

Wat zijn de richtlijnen?

De maatregelen van de overheid hebben invloed op onze dienstverlening. Maar we hebben voorzorgsmaatregelen genomen ten aanzien van 1.5 meter. En bij iedere ingang staat een handalcohol dispenser. Ook de schoonmaakwerkzaamheden zijn gemaximaliseerd.  

Ook versoepeling bij CBA

 
Vanaf 1 juli kunnen er in de grote aula (Lichtzaal) tot maximaal 80 gasten en in de Torenzaal tot maximaal 34 personen, inclusief onze aulamedewerker en de uitvaartleider. Op deze manier kan iedereen rekening houden met de 1,5 meter afstand tussen personen.
Zijn er meer genodigden, dan kan helaas niet iedereen aanwezig zijn bij de uitvaartplechtigheid. We begrijpen dat dit grote invloed heeft op de verwerking van een overlijden. We doen er alles aan om een waardig en passend afscheid te verzorgen.

Livestream
Wanneer er meer genodigden zijn, dan kan men gebruikmaken van onze livestream: de live-uitvaart. Genodigden kunnen dan, net alsof ze er zelf bij zijn, de uitvaartdienst meemaken door te kijken via live-uitvaart. Onze medewerkers leggen graag uit hoe dit werkt.

Horeca

Vanaf 1 juli mogen we in de grote lounge 80 en in lounge van de begraafplaats 34 gasten worden ontvangen. Na de ceremonie kunt u van de lounge gebruik maken om na te praten met gebruik van een consumptie na wens.     

Condoleren – hoe doen we dat?

Niets is waardevoller dan elkaar steun te betuigen, bijvoorbeeld door een handdruk of omhelzing, bij het verlies van een dierbare. Om verspreiding van het virus te beperken, geldt de dringende oproep om elkaar voorlopig geen handdruk meer te geven en fysiek contact tot een minimum te beperken. Respectvol medeleven kenbaar maken kan ook met woorden, een knikje of door de hand op uw hart te leggen.

De receptie is geopend voor bezoekers op werkdagen van 8.30 uur tot 16.30 uur. 

We zijn telefonisch bereikbaar.
Heeft u vragen, neem dan gerust contact op via 033 - 461 36 03 (bereikbaar  op werkdagen tussen 09.00 uur en 13.00 uur)

 

Delen:

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd