Rauwe wandelingen door de seizoenen heen

15-03-2021

Afscheid nemen van een dierbare kost vaak een onmetelijke krachtinspanning. Een afscheid, zeker in de tijd waarin we nu leven, vraagt bijna het onmogelijke van ons. 

CBA nodigt u uit om samen met rouwbegeleider, Lisette de Lange, de seizoenen te bewandelen. Met een lotgenoot (of, als de maatregelen het toelaten, met lotgenoten) samen op pad. Wat jullie hetzelfde hebben is het gemis van een geliefde of dierbare. Verder zijn alle verhalen uniek. Als onderdelen van pijn of rouw zich steeds weer aandienen is wandelen een meer dan prettige methode om weer te gaan voelen. Los komen vanuit je denken, terug naar voelen! stap voor stap...  

We verzamelen bij begraafplaats Rusthof. Na een korte kennismaking lopen we de begraafplaats af en het natuurgebied  'Den Treek' in. Belangrijk om te weten: niets moet tijdens deze wandeling, je mag er gewoon mag zijn, met alles wat jou bezighoudt. Jij deelt pas wanneer je daar zelf behoefte toe voelt.

Mee wandelen is kosteloos tot en met Juni. U kunt zich aanmelden via MSL.vanHees@amersfoort.nl (Lisan van Hees) of telefonisch 033-4613603 (09.00-13.00 uur)

Iedere maand zijn er 2 wandelingen.  

Bent u slecht ter been dan is er een ruimte bij Rusthof waar we u kunnen ontmoeten en wandelen we symbolisch door- en met de seizoenen.         

Delen:

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd