We zijn er klaar voor!

15-06-2020

Wilco Plaggenborg: Ik ben trots op mijn team, én op alle ondernemers en bezoekers die we zien hier op CBA. Over het algemeen houdt iedereen zich heel goed aan de anderhalvemeterregel, hoe onnatuurlijk dat soms ook voelt.

In het begin van de coronacrisis hadden wij, net als iedereen, ook vragen. Bijvoorbeeld over besmettelijkheid van overledenen aan corona. Er is contact geweest met deskundigen van het Erasmus Medisch Centrum. Nu weten we dat er geen besmettingsgevaar is. Zo zijn we professioneel bezig en hebben we als organisatie een goede werkroutine ontwikkeld.

De meeste zorgen gaan over de mensen die – per ongeluk, en uit gewoonte - de nieuwe regels vergeten. Even elkaar de hand schudden: dat zit zo in ons systeem! Om dit te voorkomen hebben we de werkplekken van onze medewerkers in de aula met een chic koord en een scherm afgezet.  Ook andere maatregelen ter bescherming van onze medewerkers én bezoekers zijn zichtbaar.

Natuurlijk hopen we dat het straks weer mogelijk is om meer mensen bij de plechtigheid te ontvangen. Sinds 1 juni schenken we alweer koffie voor max 30 personen en onze horeca voldoet om per 1 juli maximaal 80 gasten te ontvangen. We zijn er klaar voor, hebben de plannen al klaarliggen en getest. Ondertussen zitten we niet stil. Onderhoud binnen kon nu versneld uitgevoerd worden. De begraafplaats ligt er ook prachtig bij – gelukkig blijven sommige dingen nog gewoon hetzelfde...Delen:

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd