Crematorium

Ons crematorium is een plaats waar iedereen de gelegenheid heeft om waardig afscheid te nemen van een overleden dierbare. Ongeacht uw religieuze of culturele achtergrond geven wij u de ruimte om op uw eigen manier afscheid te nemen. We hebben dan ook rekening gehouden met verschillende geloofsovertuigingen.

Crematorium

De plechtigheid in een crematorium is een waardevol moment. Het biedt de gelegenheid voor alle familie en vrienden om stil te staan bij de het overlijden van de dierbare. Het speelt bovendien een grote rol in het verwerken van het verlies. Bij ons heeft u alle ruimte om de crematie naar de wensen van de overledene of nabestaanden in te vullen.

Muziek

Voor veel mensen is muziek erg belangrijk en helpt het goed om verdriet te verwerken. Tijdens de plechtigheid van de crematie kan het ook een grote rol spelen. Wij bieden u allerlei mogelijkheden om muziek terug te laten komen tijdens de crematie. Bekijk ons muziekboek met diverse muziekgenres en verschillende artiesten. Staat het lied waar u naar op zoek bent er niet bij? Dat is geen enkel probleem. U kunt de muziek ook bij ons aanleveren op cd of USB.

Diverse ruimtes

Voor de naaste familie is er een familiekamer waar u zich in alle rust kunt voorbereiden op de plechtigheid. Ook als u zich even wil terug trekken of een moment voor uzelf nodig heeft is dat daar mogelijk. De crematieruimte zelf is met een scheidingswand en een ruimte patio gescheiden van de ruimtes die gebruikt worden tijdens begrafenissen. Na de uitvaartplechtigheid vindt de crematie plaats waar u vanaf elke aula naar toe kunt lopen.

Crematorium Amersfoort

Ons crematorium is geschikt voor alle religies en culturen. Wij staan bekend om de volgende kenmerken:

  • Aandacht voor details
  • Uw wensen staan centraal
  • Betrokken
  • Nauwkeurig
  • Advies en begeleiding

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Ons crematorium in Amersfoort ligt centraal in Nederland en is omringd door een prachtige bosomgeving. Kom gerust eens langs voor meer informatie of maak een afspraak.

nvt
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
laan
Laan naar Aula Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Laan naar Aula Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Vijver
nvt
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Crematorium en Begraafplaats Amersfoort
Begraafplaats
Bosbegraafplaats De Rusthof Amersfoort
Bosbegraafplaats De Rusthof Amersfoort

Begraven

Loofbomen en altijd groene naaldbomen geven Begraafplaats Rusthof een bijzondere sfeer. Wij adviseren en begeleiden u bij de keuze van een rustplaats.

Meer over begraven