Aula's en familiekamer

Voordat de plechtigheid begint, kan uw familie samenkomen in de familiekamer, terwijl onze ceremoniebegeleider en de uitvaartondernemer één van de twee zalen in orde maken. U mag hierbij aanwezig zijn, als u dit prettig vindt. In overleg is veel mogelijk, we doen er alles aan om de plechtigheid te laten verlopen zoals u dat graag wilt.

In beide zalen is een ringleiding aanwezig voor slechthorenden en in beide aula's kan gebruik worden gemaakt van een livestream verbinding

Torenzaal

Onze Torenzaal is ontworpen in de stijl van Dudok, met een klassieke, sobere inrichting. Er zijn 50 zitplaatsen en 25 zit/staanplaatsen op het balkon. Er is een katheder met (loop)microfoon aanwezig en op meerdere televisieschermen is het mogelijk om foto's of een film te laten zien. In de zaal staat een imposant kerkorgel, dat u kunt gebruiken voor de uitvaartdienst

Lichtzaal

De Lichtzaal is een ronde, grote ruimte met veel licht en een strakke, moderne inrichting. Het plafond is voorzien van ledverlichting die in acht verschillende kleuren kan worden ingesteld. Er zijn 220 zitplaatsen: 150 in de zaal beneden en 70 op het balkon. Daarnaast is er nog ruimte voor 130 staanplaatsen. De mooie akoestiek in de zaal is perfect voor livemuziek. Er is een katheder met (loop)microfoon aanwezig en op een groot televisiescherm is het mogelijk om foto's of een film te laten zien. U kunt ook gebruik maken van onze vleugel

Muziekboek

Muziek is niet meer weg te denken bij een plechtigheid. Mooie, betekenisvolle muziek kan een enorm waardevolle toevoeging zijn aan de ceremonie. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om dit goed tot zijn recht te laten komen. We hebben bijvoorbeeld een uitgebreide muziekcollectie met duizenden muziekstukken waar u uit kunt kiezen. Van modern tot klassieke en van Nederlandstalig tot kerkelijke liederen.

Uw wensen

Een plechtigheid is altijd persoonlijk. We bieden een opstelling waarin in bijna ieder opzicht maatwerk mogelijk is. Wilt u een intiemere stoelopstelling of een erehaag? Dat kan, er is veel mogelijk. Livemuziek of een koor, we zullen er alles aan doen om de plechtigheid te laten verlopen zoals u wenst. Vertel ons uw wensen, en wij denken graag met u me.

 

Condoleance

Wilt u voorafgaand aan de condoleance eerst rustig iets eten of drinken? Dat kan. We werken samen met lokale ondernemers en kunnen daardoor alles verzorgen wat u wenst.

Familiekamer

Een kleine plechtigheid kan ook plaatsvinden in de familiekamer. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 23 personen. Er is een muziekinstallatie en een televisiescherm aanwezig. Er kan ook een opname worden gemaakt. Tevens kan de dienst gevolgd worden via een livestream verbinding. Deze ruimte is een alleen in de ochtend tot ongeveer 11.00 uur beschikbaar voor een uitvaartdienst, afhankelijk van de uitvaarten die dag

De begrafenis of crematie

Na afloop van de plechtigheid vindt de begrafenis of crematie plaats. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden. In overleg met uw uitvaartondernemer kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw dierbare zelf met de baar te begeleiden naar het pleintje voor de crematieruimte of te dragen en op het graf te zetten. Voor mensen die slecht ter been zijn, kan vervoer geregeld worden naar de begraafplaats. Ook het (gedeeltelijk) laten dalen van de kist kan geheel volgens uw wensen worden geregeld.

Download formulier

Eten en drinken

Samen eten staat al sinds mensenheugenis symbool voor samen delen, dus ook het delen van verdriet. Vroeger was een borreltje op de uitvaart al niet ongewoon. Tijdens het eten kunt u herinneringen ophalen of een toast uitbrengen. We kunnen alles regelen, van budget tot culinair.

Lees meer

Eten en drinken

Een begrafenis of crematie levert vaak vragen op. Wij kunnen u daarbij helpen.

Bekijk onze veelgestelde vragen.
Of neem hieronder contact met ons op:

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd