Kostenindicatie

Omdat we een crematie helemaal vorm kunnen geven naar uw wensen, verschillen de kosten per persoon. Om u toch een indruk te kunnen geven: voor een crematie met gebruik van een uur aula voor een afscheidsdienst berekenen wij 1599 euro. Na deze afscheidsdienst kunt u dan ook nog 1 uur gebruik maken van de lounge voor een condoleance. Voor dit uur brengen wij (buiten de consumpties om) geen kosten in rekening.

Na de crematie volgt een zogeheten asbehandeling, waar we geen kosten voor in rekening brengen. Ook de asbus en het bewaren daarvan, gedurende de eerste zes maanden na de crematie, is kosteloos.

Er zijn veel mogelijkheden voor de asbestemming, ieder met een eigen tarief. Ook de kosten van een eventuele (sier)urn zijn uiteenlopend. Voorbeelden hiervan vindt u in onze Poortkamer.

De uitvaartondernemer verzorgt de rouwauto's, kist, kaarten en bloemstukken. U kunt hiervoor offertes aanvragen bij diverse ondernemers om een goed beeld te krijgen.

Het is overigens gebruikelijk dat wij de rekening naar de uitvaartondernemer sturen zodat u de financiële zaken met hem kunt afhandelen.

Een uitvaart op de begraafplaats

Neemt u contact met ons op als u meer wilt weten over de kosten en mogelijkheden van de uitvaart op de begraafplaats. 

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd