Rouwkamers

We hebben alle uitvaartfaciliteiten op één locatie. Inclusief een smaakvol ingerichte rouwkamer waar uw overleden dierbare kan worden opgebaard. Hierdoor kunnen we u als nabestaande volledig van dienst zijn. Hoe u de periode voorafgaand aan de uitvaart en de uitvaart zelf wilt vormgeven, is geheel aan u. Voor ons staat een persoonlijke benadering uiteraard op de eerste plaats. Wat betreft specifieke wensen is er veel mogelijk. Heeft u vragen? We helpen u graag.

24 uur per dag toegankelijk

U hoeft zich als familie en naasten niet druk te maken over bezoekuren. U krijgt een sleutel waarmee u vierentwintig uur per dag toegang heeft tot de centrale ontvangstruimte en de rouwkamer.  


Sfeervolle, persoonlijke  inrichting

We hebben de kamers met zorg ingericht; sfeervol en kleurrijk, maar toch ingetogen. U kunt er zo lang blijven als u wilt om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. Aan de magneetwand kunt u kaarten, foto's en tekeningen ophangen om zo de kamer een mooi persoonlijk tintje te geven.  


Comfortabel

We willen het u zo eenvoudig en comfortabel mogelijk maken. Het is immers al een moeilijke periode voor u. Daarom kunt u voorafgaand of na uw bezoek in de centrale ruimte ontspannen met een kopje koffie of thee, wat lezen of bijpraten.

 

Condoleren

Voorafgaand aan de plechtigheid verzorgen we een avondcondoleance, geheel naar uw wensen. De condoleance vindt meestal plaats in een Lounge van het crematorium. Daarbij creëren we een ruimte waar uw dierbare wordt opgebaard, zodat bezoekers afscheid kunnen nemen.

Bekijk hier de tarieven van de rouwkamers


Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd