Eten en drinken

Samen eten en drinken staat symbool voor samen delen, dus ook het delen van verdriet. Dus als u een borreltje wilt drinken op een uitvaart, een toast wilt uitbrengen op een dierbare en herinneringen wilt ophalen tijdens het eten, dan is dat een passend gebaar. We kunnen alles regelen, van budget tot culinair.

Bekijk hier onze arrangementen

Van Budget tot Culinair: van koffie tot champagne.

'Standaard' bestaat tegenwoordig niet meer. U kunt bijna alle aspecten van de plechtigheid zelf invullen – er zijn heel veel opties mogelijk om alles een mooie, persoonlijke tint te geven. Waarom zou dat anders zijn op het gebied van eten? Steeds meer mensen kiezen voor iets speciaals dat bijdraagt aan een persoonlijk afscheid van de overledene. Was uw dierbare verzot op chocoladetaart en Irish Coffee met slagroom, een donker biertje met een variatie aan tapas of 'gewoon' een broodje kroket? Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor!

 

Lounge 2

 

Lounge 1

Condoleances

Families nemen graag de tijd voor een condoleance. Onze standaard tijd van 60 minuten kan altijd vooraf verlengd worden per 15 minuten. Misschien duurt het allemaal wat langer dan u in eerste instantie verwacht – daarom kunnen we ook een warm of koud buffet regelen.

Lounge 1

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier onze arrangementen

Muziekboek

Muziek is niet meer weg te denken bij een plechtigheid. Mooie, betekenisvolle muziek kan een enorm waardevolle toevoeging zijn aan de ceremonie. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om dit goed tot zijn recht te laten komen. We hebben bijvoorbeeld een uitgebreide muziekcollectie met duizenden muziekstukken waar u uit kunt kiezen. Van modern tot klassieke en van Nederlandstalig tot kerkelijke liederen.

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd