Eten en drinken

Samen eten en drinken staat symbool voor samen delen, dus ook het delen van verdriet. Dus als u een borreltje wilt drinken op een uitvaart, een toast wilt uitbrengen op een dierbare en herinneringen wilt ophalen tijdens het eten, dan is dat een passend gebaar. We kunnen alles regelen, van budget tot culinair.

Bekijk hier onze arrangementen

Van Budget tot Culinair: van koffie tot champagne.

‘Standaard’ bestaat tegenwoordig niet meer. U kunt bijna alle aspecten van de plechtigheid zelf invullen – er zijn heel veel opties mogelijk om alles een mooie, persoonlijke tint te geven. Waarom zou dat anders zijn op het gebied van eten? Steeds meer mensen kiezen voor iets speciaals dat bijdraagt aan een persoonlijk afscheid van de overledene. Was uw dierbare verzot op chocoladetaart en Irish Coffee met slagroom, een donker biertje met een variatie aan tapas of ‘gewoon’ een broodje kroket? Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor!

 

Patisserie, net even anders

Anders dan bij anderen, fantastisch van smaak. Bijzondere kleuren en heerlijke smaken typeren onze patisserieproducten. Ze zien er niet alleen heerlijk uit, maar zijn ook nog gemaakt van eerlijke grondstoffen en échte smaken. Wat erin zit, dat proef je. U kunt kiezen uit onder andere een prachtig assortiment handgemaakte chocoladeproducten, het zoete plankje, maar ook gebakjes en friandises.

Thuis

We kunnen ons voorstellen dat eten niet hoog op uw lijstje staat tijdens deze moeilijke periode. Ook op dat gebied kunnen wij u ontzorgen. Als u met uw familie thuis de voorbereidingen voor de uitvaart wil bespreken, kunnen we een heerlijke maaltijd voor u bereiden. Wilt u na de uitvaart met een gezelschap thuis napraten? We verzorgen heerlijke broodjes, lokale lekkernijen of een compleet buffet. Op die manier hoeft u zich over de organisatie geen zorgen te maken, wij regelen alles voor u!

Condoleances

Het komt steeds vaker voor dat families ver uit elkaar wonen. Daarom is het uiteraard mogelijk om voorafgaand aan de dienst met uw familie gebruik te maken van de Lounge waar we koffie, thee, een Troostbol, heerlijke huisgemaakte soep of rijk belegde broodjes serveren. Zo kunt u in alle rust bij elkaar zitten.

Families nemen graag de tijd voor een condoleance. Onze standaard tijd van 60 minuten kan altijd vooraf verlengd worden per 15 minuten. Misschien duurt het allemaal wat langer dan u in eerste instantie verwacht – daarom kunnen we ook een warm of koud buffet regelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier onze arrangementen

Muziekboek

Muziek is niet meer weg te denken bij een plechtigheid. Mooie, betekenisvolle muziek kan een enorm waardevolle toevoeging zijn aan de ceremonie. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om dit goed tot zijn recht te laten komen. We hebben bijvoorbeeld een uitgebreide muziekcollectie met duizenden muziekstukken waar u uit kunt kiezen. Van modern tot klassieke en van Nederlandstalig tot kerkelijke liederen.

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd