Cremeren

We weten uit ervaring dat er veel vraag is naar maatwerk. Om daar op in te kunnen spelen, kunnen we op Rusthof alles regelen. Van het opbaren tot de crematie en alles wat daartussen zit.

De plechtigheid

Het komt steeds vaker voor dat families ver uit elkaar wonen. U kunt voorafgaand aan de dienst samen met uw familie gebruik maken van de Lounge. We serveren daar thee, koffie en een Troostbol, als u dat wenst. De standaardtijd die we hanteren is een uur, maar die is vooraf te verlengen, zodat u in alle rust met elkaar kunt praten.

Onze ceremoniebegeleider en de uitvaartondernemer maken de zaal in orde. Wilt u daarbij aanwezig zijn? Dat kan. We passen de stoelopstelling en ledverlichting aan naar uw wensen en kunnen de muziek en eventuele andere bijzonderheden doorspreken.

Lees hier meer over de plechtigheid

De crematie

U kunt er voor kiezen om uw dierbare vanuit de zaal te begeleiden naar het pleintje voor de crematieruimte. Als u wilt, mag u uw dierbare naar binnen brengen en eventueel bij aanvang van de crematie aanwezig zijn. Laat dit vooraf weten aan de ondernemer, zo kunnen wij zo goed mogelijk rekening houden met uw wensen. De ceremoniebegeleider begeleidt u daarna naar de condoleanceruimte.

Lees hier meer over de asbestemming


Poortkamer

Op Rusthof hebben wij een kamer ingericht met voorbeelden van urnen, asrelieken, grond- en sluitplaten en assieraden. De Poortkamer is alleen op afspraak te bezoeken. Op deze manier kunt u in alle rust de mogelijkheden bekijken en een keuze maken.

Lees meer over de Poortkamer

Virtuele tour

Klik hier om de virtuele tour te activeren

Een begrafenis of crematie levert vaak vragen op. 
Wij kunnen u daarbij helpen.

Bekijk onze veelgestelde vragen. 
Of neem hieronder contact met ons op:

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd