Cremeren

De ene crematie is de andere niet. Logisch, want ieder mens is anders. We weten uit ervaring dat er veel vraag is naar maatwerk. Wat uw wensen ook zijn rondom de crematie van uw overleden dierbare: wij kunnen het regelen voor u. Van het opbaren tot de crematie en alles wat daartussen zit.

De plechtigheid

Uiteraard kunt u de crematieplechtigheid invullen zoals u dat zelf wilt. Bijvoorbeeld met voordrachten, muziek of foto- en videomateriaal op beeldschermen. Laat ons uw wensen weten en wij denken met u mee.

Het komt steeds vaker voor dat families ver uit elkaar wonen. U kunt voorafgaand aan de dienst samen met uw familie gebruik maken van de Lounge. We serveren daar thee, koffie en een Troostbol, als u dat wenst. De standaardtijd die we hanteren is een uur, maar die is vooraf te verlengen, zodat u in alle rust met elkaar kunt praten.

Onze ceremoniebegeleider en de uitvaartondernemer maken de zaal in orde. Wilt u daarbij aanwezig zijn? Dat kan. We passen de stoelopstelling en ledverlichting aan naar uw wensen en kunnen de muziek en eventuele andere bijzonderheden doorspreken.

Lees hier meer over de plechtigheid

De crematie

U kunt er voor kiezen om uw dierbare vanuit de zaal te begeleiden naar het pleintje voor de crematieruimte. Als u wilt, mag u uw dierbare naar binnen brengen en eventueel bij aanvang van de crematie aanwezig zijn. Laat dit vooraf weten aan de ondernemer, zo kunnen wij zo goed mogelijk rekening houden met uw wensen. De ceremoniebegeleider begeleidt u daarna naar de condoleanceruimte.

Lees hier meer over de asbestemming


Poortkamer

Op Rusthof hebben wij een kamer ingericht met voorbeelden van urnen, asrelieken, grond- en sluitplaten en assieraden. De Poortkamer is alleen op afspraak te bezoeken. Op deze manier kunt u in alle rust de mogelijkheden bekijken en een keuze maken.

Lees meer over de Poortkamer

Een begrafenis of crematie levert vaak vragen op. 
Wij kunnen u daarbij helpen.

Bekijk onze veelgestelde vragen. 
Of neem hieronder contact met ons op:

Cookies

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd